Fra Nordstøldalen til Åbødalen (19)

Fellestur

Fra dato
2. august kl. 09:00
Til dato
4. august
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hytteovernatting, Dntsjekkut
Arrangører
Haugesund Turistforening, Sauda Turlag
Turområde
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Turkode
019
Dette arrangementet er over!

Fra Nordstøldalen - Storavassbu - Sandvass- Åbødalen

Vi kjører fra Flotmyr fredag 02.08.19 kl 09:00. Kjøreturen til Åbødalen i Sauda vil ta ca 2,5 time. I Åbødalen parerer vi bilene og blir hentet av en maksitaxi som frakter oss til Nordstøldalen hvor turen starter.  

Turen fra Nordstøldalen til Åbødalen er en 3 dagers tur. Overnatting underveis skjer på de flotte hyttene Storavassbu og Sandvass i Etnefjellet. Turen går i et område som veksler mellom vakkert og spennende høyfjellsterreng og stier som svinger seg opp og ned gjennom bjørkelier. Oppe på fjellet kan du glede deg over å vandre langs flotte vassdrag. Kombinasjonen nedbør og bratte fjellsider gir flere praktfulle fossefall. Det er god utsikt under store deler av turen. 

Alle måltidene blir laget i fellesskap, men alle tar med niste til første dag.
 

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 1200 kr/ 1550 kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting på begge hytter, felles middag, taxi fra Åbødalen til Nordstødalen og administrasjon. Dersom det er spesielle behov ordner den enkelte dette selv.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle. 

Turledere:
Ola Breivik og Inger Åmodt 41 24 60 58

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Utstyr og kart:
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i Ht-butikken på bytunet. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Fra Nordstøldalen til Åbødalen (19)

Fra Nordstøldalen - Storavassbu - Sandvass- Åbødalen Vi kjører fra Flotmyr fredag 02.08.19 kl 09:00. Kjøreturen til Åbødalen i Sauda vil ta ca 2,5 time. I Åbødalen parerer vi bilene ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Åmodt
  • Ola Breivik