Blåsjø-Hovatn (23)

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Overnatting, Sykkeltur, Blåsjø
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på sykkel- og fottur til Blåsjø i Ryfylke.

Avreise fra Flotmyr i egne biler lørdag 24. august kl. 08.00. Vi kjører til parkeringsplassen på Øvre Moen og starter sykkelturen der. Turen går på asfaltert anleggsvei langs Blåsjø og tar  2 – 3 timer fram til Storsteinsdammen. Her er det slutt på veien og vi parkerer syklene og går til Hovatn. Fotturen tar 4 - 5 timer.

Blåsjø er Norges største energimagasin og vi passerer flere store demninger. Kraftutbyggingen har satt spor, men dette er et både vakkert og spennende område som er verdt å besøke.

Flere opplysninger vil bli gitt til påmeldte når turen nærmer seg.

Maks 10 deltagere.

Pris:
Medlem i DNT: kr.885,- / ikke medlem: kr.1285,-

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting på Hovatn, mat på hytta, sykkeltransport og turledelse.

Felles kjøring:
Utgift for transport av turdeltageren betales etter HT sine satser direkte til sjåfør.

Bjørg Kristin Steinsland 480 83 587 og Eli S. Severinsen

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Blåsjø-Hovatn (23)

Bli med på sykkel- og fottur til Blåsjø i Ryfylke. Avreise fra Flotmyr i egne biler lørdag 24. august kl. 08.00. Vi kjører til parkeringsplassen på Øvre Moen og starter ...

• Bjørg Kristin Steinsland
  • Eli S. Severinsen