Rallarvegen og Aurlandsdalen (28)

6. september kl. 08:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Sykkeltur, Rallarvegen
Hardangervidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sykkeltur og fottur med overnatting på Finse og Østerbø.

Fra Flotmyr i leid buss fredag 06.09.19  kl. 08.00 til Haugastøl. Der henter vi sykler, og sykler til Finse  (27 km). Her overnatter vi på Finsehytta og får oss en 3 retter middag og frukost/niste lørdag morgen.  Husk å ha med lakenpose.

Lørdag  kl 09 sykler vi videre til Flåm (54 km). Turen over fjellet og nedkjøringa i Flåmsdalen må oppleves for rett inntrykk! Rallarveien er en av de fineste sykkelturene en kan ha. Fantastisk høyfjellsterreng – foto objektene kommer tett på hele veien.

Når vi kommer til Flåm har vi syklet 81 km og tar gjerne et bad i Flåmselva før turen går med bussen til Østerbø. Der inntar vi en 3 retter middag og tilbringer kvelden. Søndag har vi frokost og smører niste før avgang kl. 9.

Fra Østerbø går vi den ville og vakre Aurlandsdalen ned til Vassbygdi, ca. 6 - 7 timer, lengst om Bjørnstigen og Høgstegvarden. Stivalg avgjøres underveis. I Vassbygdi venter bussen på  oss og kjører direkte til Haugesund/ Flotmyr.

Mer info om detaljer blir sendt deltakere etter påmelding. Pris kr. 3.900,- for medlem og kr. 4.500,- for ikke medlem.

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting på Finse og Østerbø med 3 retters middag, frokost, niste med påfyll av termos, leie av sykler på Haugastøl som vi leverer fra oss i Flåm, buss/transport tur-retur og administrasjon. Dersom det er spesielle behov ordner den enkelte dette selv.

Turledere: Harald Selsås 952 11 114 og Per Fatland

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i HT-butikken på bytunet.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Rallarvegen og Aurlandsdalen (28)

Sykkeltur og fottur med overnatting på Finse og Østerbø. Fra Flotmyr i leid buss fredag 06.09.19  kl. 08.00 til Haugastøl. Der henter vi sykler, og sykler til Finse  (27 km). ...

• Per Fatland
  • Harald Selsås