Rallarvegen og Aurlandsdalen (28)

Fellestur

Fra dato
6. september 2019 kl. 08:00
Til dato
8. september 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Rallarvegen
Arrangør
Haugesund Turistforening
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Turkode
028
Dette arrangementet er over!

Sykkeltur og fottur med overnatting på Finse og Østerbø.

Fra Flotmyr i leid buss fredag 06.09.19  kl. 08.00 til Haugastøl. Der henter vi sykler, og sykler til Finse  (27 km). Her overnatter vi på Finsehytta og får oss en 3 retter middag og frukost/niste lørdag morgen.  Husk å ha med lakenpose.

Lørdag  kl 09 sykler vi videre til Flåm (54 km). Turen over fjellet og nedkjøringa i Flåmsdalen må oppleves for rett inntrykk! Rallarveien er en av de fineste sykkelturene en kan ha. Fantastisk høyfjellsterreng – foto objektene kommer tett på hele veien.

Når vi kommer til Flåm har vi syklet 81 km og tar gjerne et bad i Flåmselva før turen går med bussen til Østerbø. Der inntar vi en 3 retter middag og tilbringer kvelden. Søndag har vi frokost og smører niste før avgang kl. 9.

Fra Østerbø går vi den ville og vakre Aurlandsdalen ned til Vassbygdi, ca. 6 - 7 timer, lengst om Bjørnstigen og Høgstegvarden. Stivalg avgjøres underveis. I Vassbygdi venter bussen på  oss og kjører direkte til Haugesund/ Flotmyr.

Mer info om detaljer blir sendt deltakere etter påmelding. Pris kr. 3.900,- for medlem og kr. 4.500,- for ikke medlem. 

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting på Finse og Østerbø med 3 retters middag, frokost, niste med påfyll av termos, leie av sykler på Haugastøl som vi leverer fra oss i Flåm, buss/transport tur-retur og administrasjon. Dersom det er spesielle behov ordner den enkelte dette selv.

Turledere: Harald Selsås 952 11 114 og Per Fatland

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Utstyr og kart:
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i HT-butikken på bytunet. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Haugesund Turistforening.

Rallarvegen og Aurlandsdalen (28)

Sykkeltur og fottur med overnatting på Finse og Østerbø. Fra Flotmyr i leid buss fredag 06.09.19  kl. 08.00 til Haugastøl. Der henter vi sykler, og sykler til Finse  (27 km). ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Per Fatland
  • Harald Selsås