Flote- Løkjelsvatn - Håheim (24)

Fellestur

Fra dato
24. august 2019 kl. 09:00
Til dato
25. august 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur
Arrangør
Haugesund Turistforening
Turområde
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Turkode
024
Dette arrangementet er over!

Helgetur til Løkjelsvatn-hytta

Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl. 08.00 til Flote ved Frette. Vi går først til Bruteigsteinen og ser på hellerisningene her, før vi tar fatt på bratte bakker opp til Floteskaret. Her møter vi merket sti mellom Blomstølen og Løkjelsvatn. Er formen fin, og været bra, fortsetter vi turen via Fiskedalen, på sørsiden av Løkjelsvate frem til hytta. Er vi slitne og evt. været ikke er med oss, går vi merket sti frem til hytta. Vi overnatter på Løkjelsvatnhytta. Ca 6/8 timer + pauser. Denne dagen tar vi ca. 800 høydemeter.

Retur dagen etter er planlagt på gammel stølsveg ned mot Kvamstølen. Denne ender i en traktorveg / grusveg som går ned til Håheim gard. Her kan man enten ha plassert bil, eller man kan gå fritt i terrenget ned mot Stordalsvatnet (noe bratt) og følge traktorveg tilbake til Flåte. ca. 4 timer + pauser.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 550 kr/ 800 kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle. 

Turledere:
Lars Johann Milje og Britt Rameckers

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Utstyr og kart:
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i Ht-butikken på bytunet. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Haugesund Turistforening.

Flote- Løkjelsvatn - Håheim (24)

Helgetur til Løkjelsvatn-hytta Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl. 08.00 til Flote ved Frette. Vi går først til Bruteigsteinen og ser på hellerisningene her, før vi tar fatt på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Britt Rameckers
  • Lars Johann Milje