Frette - Storavass - Flote (29)

7. september kl. 09:00
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur, Storavassbu, Etnefjellene
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra Flotmyr kl 09.00. Vi kjører i egne biler innover til Frette. Vel framme starter vi å gå fra Frette ca kl 11. Turen går bratt opp til Hellaugsvatnet, langs vannet og så bratt opp til Feto. Deretter i småkupert terreng videre til Litlavatnet. Videre til Storavassbu for overnatting. Felles middag på kvelden.

Søndag går vi tilbake til Litlavatnet, følger stien i retning Løkjelsvatn fram til Floteskaret. Så bratt ned til Flote, og tilbake til bilene på grusvei.

Turen opp til Storavassbu på lørdag er litt krevende og tar ca 4-5 timer. Søndag bruker vi 3-4 timer.

Påmedling på nett innen 3. september.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 550 kr/ 800 kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Anders Nordeide og Kari Gundesø

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Frette - Storavass - Flote (29)

• Kari Gundesø
  • Anders Nordeide