TRILLETURER

Haugesund Turistforening inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et sosialt, uformelt, inkluderende og hyggelig trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Oppmøte: Kl 12.00. Sted: Stemmen

Følg med på Facebook (Trilleturer Haugesund Turistforening) og nettsiden vår. haugesund.dnt.no
Turkoordinatorene vil bære rød DNT-vest. Ellers vil nok du finne fram til "gjengen" med barnevogner.

Ta gjerne kontakt med oss på HT-huset om det er noe du lurer på: Audhild Sannes mobil 984 34 563 eller mail: audhild.sannes@dnt.no

TRILLETURER