TRILLETURER

16. september 2019
30. september 2019
Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Sommer, Fjell, Topptur, Barn, Tur, Sted, Område, Landskap, Aktivitet, Vær, Menneske, Topp, Årstid, Tinder, Innsjø, Finvær, Vestlandet, Trilletur, Barn
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Haugesund
Haugalandet (se kart)

Haugesund Turistforening inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et sosialt, uformelt, inkluderende og hyggelig trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Turkoordinator: Lene Røkke Mathisen

Oppmøte: Kl 12.00 ved Haraldshallen. Sted: Vangen

Følg med på Facebook (Trilleturer Haugesund Turistforening) og nettsiden vår. haugesund.dnt.no
Turkoordinatorene vil bære rød DNT-vest. Ellers vil nok du finne fram til "gjengen" med barnevogner.

Ta gjerne kontakt med oss på HT-huset om det er noe du lurer på: Audhild Sannes mobil 984 34 563 eller mail: audhild.sannes@dnt.no

TRILLETURER