Seinsommertur Norheimsund (329)

3. september kl. 18:00
Seniorer
Haugesund Turistforening, Seniorgruppa Haugesund

Dag 1: Fra Haugesund i egne biler, kl 08.15 til ferjeleiet Jektevik på Stord. Ferje til Tysnes. Tur til Hovlandsnuten eller Tysnes-såta. Ca 4 timers fottur. Så videre kjøretur langs Hardangerfjorden til Norheimsund for overnatting på Thon hotel. Romplassering og middagsbuffet.

Dag 2: Frokost. Smøre niste. Kjøre til Fykse, turstart på Bjørke. Rundtur i stølsterreng og med vidt utsyn over fjord, bre og fjell. Ca 4-5 timers tur. Turen avsluttes med omvisning og lokalmat-servering på Gamlastovo på Fykse. Kjøre tilbake til Norheimsund.

Dag 3: Frokost. Smøre niste. Kjøre til Tørvikbygd, ferje til Jondal. Kjøre videre til Sundal / Mauranger. Tur inn mot Bondhusbreen. Første del går på god grusvei inn til Bondhusvatnet, videre på sti inn til brefallet. Retur samme veg til bilene.

Kjøre via Odda tilbake til Haugesund.

Pris: 2 overnattinger m/ frokost, 2 nistepakker, 1 middag Thon hotel, 1 omvisning m/ middag-servering på Gamlastovo

Medlem DNT/ HT: ,  Kr 4.000 pr pers i enkeltrom
                                Kr. 3.200 pr pers i dobbeltrom (Rabattkode Dobbeltrom Nordheimsund)

Ikke-medlem :         Kr 4.600 pr pers i enkeltrom
                                Kr. 3.800 pr pers i dobbeltrom ( Rabattkode Dobbeltrom Nordheimsund)

Ikke inkludert i prisen:
Transport og ferjeutgifter. Drikke til middag dag 1 og dag 2. Middag dag 3.

Turledere: Solveig Helgeland Hauge, Bjørn R Hauge og Bjarne Enerstevdt

• Solveig Helgeland Hauge