Aksdal - Valhest - Våg (333)

21. oktober kl. 10:00 - 15:00
Seniorer
Haugesund Turistforening, Seniorgruppa Haugesund

For å imøtekomme smitteverntiltak må alle melde seg på. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.

Turen starter fra Aksdal kl 10.00 - nordsiden av Tysværtunet.  Først går vi et stykke langs "gamleveien", før vi tar opp mot øst, og følger en sti på ryggen oppover til vi treffer den merkede stien til Valhest.  Denne følger vi til toppen av Valhest, hvor det passer med en god pause, hvis vi har været med oss.  Returen fra Valhest går først på stien mot Fjon nedover fra fjellet, før vi dreier sørover på sti mot Våg. Stien går etterhvert over på en traktorvei og på bilvei det siste stykket ned til Våg.  Der får vi en transportrunde før hjemturen. Godt fottøy nødvendig.

Turledere: Bjarne Enerstvedt, tlf 92415255 og Kaare Haavik.

• Kaare Haavik
  • Bjarne Enerstvedt