Grønn fredag

Arrangement

Dato
29. november 2019 kl. 17:00 - 20:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Grønnfredag, Byttedag
Arrangører
Haugesund Turistforening, DNT ung Haugesund
Dette arrangementet er over!

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker?

Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes daglig, og DNT ung Haugesund ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes. Grønn fredag er en nasjonal byttedag der du kan bytte inn friluftsklær og -utstyr du ikke trenger og samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp.

29. november inviterer vi deg derfor til å bli med til å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og -klær et nytt og forlenget liv!

Konseptet fungerer som følger:
1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det.

2. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi merker produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr!
Les mer på miljøvett.nu

Begynn å rydd i skapene, og hold av datoen. Varene kan levers på HT-huset i uka før, eller ta det med til arrangementet. 

Kontaktinformasjon: