Himakånå (061)

Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Utsikt
Haugalandet (se kart)

For å imøtekomme smitteverntiltak alle melde seg på via linken. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.

Oppmøte kirken i Hinderåvåg for parkering ved Jokerbutikken. 2,5 km på godt merket, til tider bratt sti, mot Kånå.
Vi går gjennom skog og over beite ved Hetlandsgården, til stidele, der vi tar av vestover mot målet. Moderat tur på tre timer tur/retur.

Turledere: Arne Rossebø (90 18 11 05) og Vigdis Horsfjord

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Himakånå (061)

For å imøtekomme smitteverntiltak må alle melde seg på via linken. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på ...

• Arne Rossebø
  • Vigdis Horsfjord