TOPPTUR ØVRE SANDVATN (006)

2. mai kl. 08:00
3. mai
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Etne- og Saudafjellene (se kart)

Weekendtur på ski til Øvre Sandvatnbrakka

Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl. 08:00 til Røldal skisenter.  Her tar vi trekket til topps og går inn til Øvre Sandvatnbrakka via Hadle Grøne, ca. 2 t. Ettermiddagstur i området, f.eks. til Inste Tinden.

Søndag går vi tilbake til Hordadalen, ruta øst for Smalatinden, med mulighet for en topptur til Røldalsåta.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 630 kr/ 880kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon og heiskort til skiheis med kr 80 pr person.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Roald Bø og Ida Helene Yksnøy

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

TOPPTUR ØVRE SANDVATN (006)

INNTIL VIDERE ER PÅMELDINGEN PÅ DENNE TUREN STOPPET, INNTIL MER ER AVKLART ANG KORONASITUASJONEN. Weekendtur på ski til Øvre Sandvatnbrakka Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl. 08:00 til Røldal ...

• Roald Bø
  • Ida Helene Yksnøy