Alendalsvatnet (054)

Fellestur, Fottur, Naturlostur
Haugalandet (se kart)

AVLYST!

Fra Flotmyr i egne biler kl 17.00. Ta av fra E 134 på Vestre i Skjold mot Dalavik. Etter ca 3 km tar vi av til venstre til gamle Alendal skole, rett før krysset til Håvik. Parkering ved skolehuset. Lett tur, 2-3 timer Terreng: noe myrlendt, litt blandingsskog, beitemark, traktorveg og sti. Ha på godt fottøy.

Turledere: Erling Haraldseid (907 57 219) og Torfinn Dommersnes (917 11 295).

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Alendalsvatnet (054)

AVLYST! Fra Flotmyr i egne biler kl 17.00. Ta av fra E 134 på Vestre i Skjold mot Dalavik. Etter ca 3 km tar vi av til venstre til gamle ...

Turleder:

• Torfinn Dommersnes