Emberlandsnipen (068)

Voksne, Seniorer
Sunnhordland (se kart)

Emberlandsnipen

Emberlandsnipen er 271 m.o.h. og på toppen er det en storslagen utsikt i alle retninger.  Ca. 3 – 4 timer tur/retur. Ta med pannelykt/lommelykt.  Middels tur.

Turledere: Kjersti Turholm (97 10 67 14) og Tommy Turholm

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Emberlandsnipen (068)

Emberlandsnipen Fra Flotmyr i egne biler kl. 17.00 til Auklandshamn, der vi parkerer ved butikken.  Løypen går i en jevn, slak stigning gjennom småskog og langs små tjern. Emberlandsnipen er ...

• Tommy Turholm
  • Kjersti Turholm