Barnebarntur til Løkjelsvatnhytta (065)

15. august kl. 09:00
16. august
Voksne, Barn, Seniorer
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Fisketur
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Haugesund
Etne- og Saudafjellene (se kart)

Dette blir en helg for besteforeldre og barnebarn.

Vi kjører så ned igjen til Hardeland ved Kraftstasjonen (resterende biler parkeres her), hvor turen starter. Vi tar den tiden vi trenger, og går opp stigene til Løkjelsvatn (ca 2 km, men en del stigning). Ettermiddagen brukes til kos i hytteområdet, kanskje noen vil prøve fiskelykken fra båten, ta et bad eller gå på skattejakt i grotte????

Etter frokost og utvask av hytta på søndagen, tar vi fatt på den litt enklere veien tilbake til Kritle (ca 5 km). Skyssen organiseres slik at vi får stoppet ved bilene på Hardeland.

Priser:
Voksen: medlem 550 kr/ ikke medlem 880 kr
0 - 3 år: medlem 55 kr/ ikke medlem 85 kr
4 - 12 år: medlem 85 kr/ ikke medlem 300 kr
Over 13 år: medlem 240 kr/ ikke medlem 400 kr

Kart: Indre Etnefjell.

Turledere: Kari Gundesø (917 67 463) og Audhild Sannes

Barnebarntur til Løkjelsvatnhytta (065)

Dette blir en helg for besteforeldre og barnebarn. Oppmøte på Flotmyr i egne biler kl. 09.00. Vi kjører til Kritle hvor vi setter noen biler. Vi kjører så ned igjen til Hardeland ...

• Audhild Sannes
  • Kari Gundesø