Melderskin (208)

Melderskin, dronningen blant Sunnhordlandsfjellene.

Oppmøte fra parkering kl 08 dalen bak Baroniet ( ved hatterbergselva) anbefalt overnatting i telt ved dimmelsvik dagen før. Der er det satt opp griller og toalettfasilitet.

Turen i år går til Melderskinn som  vi kan gjøre på to varianter. Hviken rute vi tar blir avgjordt  nærmere turdato.

Vi går opp mot reppabekken mot vesle Laurdalen til Laurdalstind. Ny vri for å nå toppen av Melderskinn. Her er det vi tenker oss et rappeleringspunkt og videre går vi på baksiden av kjente Melderskinntoppen. Kommer opp toppen med en utrolig flott utsikt over Rosendal. Eller går fra kleppa og går den vanlig turstien til Melderskinn med Rapellering ned og tilbake via omnen.

Toppen av Melderskin ligger på 1 426 moh .

Turen  er krevende og luftig.  Estimert tid vil bli rundt 8-12 timer.Har du høydeskrekk er turen ikke å anbefale. Helt ny rute som ikke er blitt brukt av dnt haugesund fjellsport før.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Priser:
Medlem 200 kr, ikke medlem 350 kr

Bendikte Street 97537779 og Inger Åmodt.

Pakkeliste:

På toppen er det mest sannsynlig kaldt, så ta med varme klær og masse mat for en hel dags tur.

Hjelm og sele er påkrevd.

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Melderskin (208)

Melderskin, dronningen blant Sunnhordlandsfjellene. Oppmøte fra parkering kl 08 dalen bak Baroniet ( ved hatterbergselva) anbefalt overnatting i telt ved dimmelsvik dagen før. Der er det satt opp griller og ...

• Aslaug Bendikte Street
  • Inger Åmodt