Fosen Grindafjellet Naturlostur (059)

Fellestur

Dato
3. juni kl. 17:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Naturlostur
Arrangører
Haugesund Turistforening, Seniorgruppa Haugesund
Turkode
059
Dette arrangementet er over!

RUNDTUR OM GRINDAFJELLET - FOSEN 

For å imøtekomme smitteverntiltak alle melde seg på via linken. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer. 

Oppmøte Våga kai kl 17.30. IKKE Flotmyr. Kjør R 47 sørover fra Raglamyr mot Stavanger. 800 m etter Røyksund bru, ta til høyre ved krysset merket Våga og Lindøy. Deretter (med en gang) til venstre mot Våga, på Fosnavegen. Det er ca 5 km til parkering på Våga kai. Der blir deltakerne møtt av turlederne Paul Postvoll og Anne Rees Halvorsen, og naturlosen Svein Erik Wiksnes.   
Turen til Grindafjellet 71 moh går først noen meter på veien. Vi får et jorde til venstre og ved skiltet tar vi til venstre til Grindafjellet. Vi følger jordet nordover til enden og går videre i åpent landskap med lynghei, langs beitemark og gjennom noe lauvskog. Vi tar pausen på toppen. Her er det en fantastisk utsikt. Etter kaffen går vi ned mot sjøen til noen gamle bunkerser og returnerer mot bilene. Husk skikkelig fottøy fordi det er våte partier og et litt bratt parti.

Turleder: Anne Rees Halvorsen 977 05 118 og Paul Postvoll

Naturlos/kjentmann: Svein Erik Wiksnes

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne Rees Halvorsen