Kyrkjeveger i Sveio, mellom Søra Mølstre og Sveio Naturlostur (073)

4. oktober 2020 kl. 11:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Naturlostur
Sunnhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra Fjellstad i Sveio kl 11.30. Kjør E 39 fra Haugesund, og ta av mot Sveio Sentrum. Ta deretter første veg til venstre. Etter ca 100 meter, ta igjen til venstre, da er du ved turstart. Ca 3 timers tur totalt i lett kupert terreng forbi Forevatnet, Brørsteinane på Istertveit og Urdalsvatnet.

Turledere: Hans Enerstvedt (992 10 336) og Kjellfrid Brunsvik
Kjentmann: Willy E. Mjånes og Egil Lokna

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Kyrkjeveger i Sveio, mellom Søra Mølstre og Sveio Naturlostur (073)

For å imøtekomme smitteverntiltak må alle melde seg på. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.  Fra Fjellstad ...

• Kjellfrid Brunsvik
  • Hans Enerstvedt