Rundtur i Byheiene Naturlostur (071)

27. september 2020 kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Naturlos
Haugalandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en lengre rundtur (5 -6 timer) i Byheiene, det flotte nærtur-området vårt.

Vi møtes på parkeringsplassen ved stemmen, Eivindsvatnet, kl. 1000. Vi går litt av veien inn mot Djupadalen før vi tar av til høyre på stier som fører oss til Skitnadal sørøst  for Krokavassnuten. Vi går videre til Lusatjørn, Bårdshaugvatna og Vannverksvegen som vi krysser ved Svehaugen. Derfra går vi en gammel sti nordvest for Vannverksvegen. Vi kommer ut på Vannverksvegen igjen like ovenfor bommen. Herfra går vi ned til Kattanakk-krysset og følger Henning Paulsens veg et stykke før vi tar av på en sti som fører oss til O-hytta i Djupadalen og veien tilbake til stemmen.

Det er vått i terrenget nå, derfor anbefales gummistøvler.

Turistforeningens kart over Byheiene (2018).

Turledere: Øystein Nilsen 913 02 043 og Per Qvale

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Rundtur i Byheiene Naturlostur (071)

For å imøtekomme smitteverntiltak må alle melde seg på. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.  Dette er ...

• Øystein Johan Nilsen
  • Per Qvale