Årets første skitur til Simlebu (002)

18. januar kl. 09:00
19. januar
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Hytteovernatting, Simlebu, Skromme
Folgefonna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Årets første skitur og tradisjonstur til Simlebu.

Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl 09:00 til Skromme hvor turen starter kl 11:00. Vi går til Simlebu for overnatting og eventuelt turer i området. Nedturen om Simlenuten og Mjølkestølen.

Dette er en fin tur for deg som vil bli kjent med DNT-hyttene og lære om å ferdes i vinterfjellet.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 550 kr/ 850 kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Harald Selsås 952 11 114 og Inger Åmodt

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Årets første skitur til Simlebu (002)

Årets første skitur og tradisjonstur til Simlebu. Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl 09:00 til Skromme hvor turen starter kl 11:00. Vi går til Simlebu for overnatting og eventuelt turer ...

• Inger Åmodt
  • Harald Selsås