Vintertur Etnefjellene (004)

8. mars
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Hytteovernatting, Simlebu, Markhus
Etne- og Saudafjellene, Folgefonna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vintertur i Etnefjellene, Markhus til Skromme.

Oppmøte Flotmyr lørdag kl. 08 for felleskjøring til Markhus og Skromme.

Første dag går vi fra Markhus, gjennom Fagerskar til Sandvasshytta (for overnatting), og muligens en tur i området her. Andre dag går vi så via Vaulavatnet til Simlebu, for så å gå rundt Simlenut via Mjølkestølen og ned til Skromme.  Her har vi parkert bil til transport tilbake til Markus for henting av øvrige biler. NB! turen kan bli endret etter vær og føreforhold.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 550 kr/ 850 kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Lars Johan Milje 908 62 004 og Lars Kristian Gjerde.

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Vintertur Etnefjellene (004)

Vintertur i Etnefjellene, Markhus til Skromme. Oppmøte Flotmyr lørdag kl. 08 for felleskjøring til Markhus og Skromme. Første dag går vi fra Markhus, gjennom Fagerskar til Sandvasshytta (for overnatting), og muligens ...

• Lars Johann Milje
  • Lars Kristian Gjerde