Valldalen - Reinsnosi (052)

28. mars kl. 07:30
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Vinter, Reinsnosi
Hardangervidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

AVLYST!

Fra Flotmyr i egne biler kl.7.30 til Valldalen. Turen starter ved Bråstøl eller lengre inne avhengig av snøforhold på veien. Vi går opp Stortavatnet og videre via Revseggi/eidet til Reinsnosi (1693 m.o.h.)

Nedturen blir samme vei som vi kom opp med noen flotte nedkjøringer. Turen er beregnet til 5-6 timer.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og gode skiferdigheter.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Turledere: Sven Magne Storesund 928 80 419 og Birger Heggheim.

Se gjerne DNTs filmer med tips om hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Valldalen - Reinsnosi (052)

AVLYST! Fra Flotmyr i egne biler kl.7.30 til Valldalen. Turen starter ved Bråstøl eller lengre inne avhengig av snøforhold på veien. Vi går opp Stortavatnet og videre via Revseggi/eidet til Reinsnosi ...

• Birger Heggheim
  • Sven Magne Storesund