Haukeli – Kvanndalen –Holmavass – Haukeli (020)

7. august kl. 08:00
9. august
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Hardangervidda, Kvanndalen, Hytteovernatting
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)

Avreise fra Haugesund kl. 07.00.

Vi starter fra Haukeliseter og går til Kvanndalen og videre til Holmavassbu, før vi går tilbake til Haukeliseter.

Hvis godværet slår til om søndagen, kan det være aktuelt å gå utenom T-merket løype, via Vassdalseggi til Haukeli.

Det kan være aktuelt at noen turdeltakere må bære sovepose til overnatting på Kvanndalshytta.
Pris for medlemmer: 850,-. Ikke medlemmer: 1 250,-.
Prisen dekker turledelse, overnatting, mat og administrasjon.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Line Silde Bungum og Vilde Andrea Knutsen

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Haukeli – Kvanndalen –Holmavass – Haukeli (020)

Avreise fra Haugesund kl. 07.00. En lang tur som gir belønning i form av storslått høyfjellsterreng. Vær forberedt på lange dager ute i skiftene vær på høyfjellet. Vi starter fra ...

• Vilde Andrea Knutsen
  • Line Silde Bungum