Rallarvegen med luftig avslutning i Zipline i Flåm (215)

11. september kl. 08:00
Fjellsportinteresserte
Fellestur, Sykkeltur, Telt, Sykkel, Bål, Tog, Luftig, Høyfjellsterreng
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Hardangervidda, Skarvheimen (se kart)

Oppmøte på Flotmyr kl 08.00 fredag 11. september, hvor vi kjører i egne biler  til Haugastøl (Kjøretid ca 5 – 5.30 t). Ankommer Haugastøl rundt kl 14.00. Der leier vi sykler, og sykler videre et stykke forbi Finse til vi finner en egnet plass for å telte. Her fyrer vi opp bål, og spiser en god middag i felleskap.

Lørdag kl 09.00 sykler vi videre til Flåm i fantastisk høyfjellsterreng. På veien stopper de som vil ved Flåmbana og sykler mot Vatnahalsen for å ta Ziplinen ned. Her kan syklene bli transportert ned. De som ikke vil ta ziplinen sykler videre til Flåm hvor vi møtes på campingen.

Når vi ankommer Flåm legger vi oss inn på campingplassen.

På søndag slapper vi av fram til toget går tilbake til Haugastøl kl 11.45. Ankommer der rundt 14:50. Kjører så hjem igjen.

Alle tar med mat selv til hele turen (2 x middag, 2 x frokost, 2 x lunsj + mellommåltider/snacks).

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 2500 kr/ 2900 kr. Prisen dekker sykkelleie, Zip Line og tog tilbake til Haugastøl, turledelse og administrasjon

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer. Ta med hjelm og sykkelvesker.

Vilde Andrea Knutsen og Bendikte Street tlf 97537779 eller Bendikte.street@gmail.com

Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i Ht-butikken på bytunet.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Rallarvegen med luftig avslutning i Zipline i Flåm (215)

• Vilde Andrea Knutsen
  • Aslaug Bendikte Street