Skitur til Trolltunga (201)

18. april kl. 07:00
Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Tur, Utsikt, Fjellsport, Trolltunga
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Hardangervidda (se kart)

AVLYST!

Dagstur på ski til Trolltunga.

Avreise fra Flotmyr Kl 07:00 lørdag 18 april til parkeringen i Skjeggedal. Fra parkeringen går det oppover traktorvei 400 høydemeter til Mågelitopp. Her kommer vi over tregrensa og setter kursen mot Gryteskar, så videre mot Trombeskar og så til Trolltunga. Turen inn er ca 14 km og 1200 meter stigning.

Vanskelighetsgrad: En bør være i god fysisk form, og ha erfaring med fjellski fra før da dette er en lang skitur i høyfjellsterreng.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Thor Atle Torgersen tlf. 977 11 010 og Kjetil Kvåle

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Skitur til Trolltunga (201)

AVLYST! Dagstur på ski til Trolltunga. Avreise fra Flotmyr Kl 07:00 lørdag 18 april til parkeringen i Skjeggedal. Fra parkeringen går det oppover traktorvei 400 høydemeter til Mågelitopp. Her kommer ...

• Thor Atle Torgersen
  • Kjetil Kvåle