YOGATUR TIL UTSIRA (036)

20. november kl. 16:00
22. november kl. 19:00
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Kurs, Tema, Yoga, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Yogatur
Dette arrangementet er over!

Vil du kombinere yoga med tur til Utsira? Øya helt ytterst i vest som tilby fred og ro fra hverdagsmaset.
På Utsira er mulighetene gode for å kombinere yoga og turer i kystlandskapet. Vi tilpasser både turer og yoga til den enkeltes nivå. Det vil arrangeres yoga inne morgen og kveld, tilrettelagt slik at vi har overskudd og tid til dagsturer lørdag og søndag.

Yogaen undervises av en erfaren yogalærer tilknyttet Satya Yoga i Stavanger. Yogaformen er klassisk og øvelsene gjøres med utstyr, slik at hver stilling kan tilpasses den enkelte. Alle blir sett, veiledet og tatt hånd om, uansett alder, treningsgrunnlag, skader eller yogabakgrunn. De fleste kropper har spenninger og skjevheter. Yoga skaper en bevissthet rundt og skjerpet fokus på hvor dette sitter - og gir metoder og verktøy for å rette opp og forbedre sirkulasjon. Dette gjør deg sterkere rustet for hverdagen og utfordringer i livet. Yoga har beviselig hjulpet mennesker med å bekjempe betennelser i kroppen, stive ledd, nakker og rygger, vonde skuldre og hofter, urolig søvn, hormonelle forstyrrelser og generell rastløshet og stress i kroppen. Du blir dyktigere til å ta vare på deg selv når du gjør yoga. Med yoga i kombinasjon med flotte turer blir dette en helg hvor du kan ha fokus på deg selv, naturen og fellesskapet.

Priser: 2 600 medlem/ 3 200 ikke medlem. Inkludert i prisen er yoga, turledelse, mat hele helgen og overnatting

Påmelding på nett innen 8. november

Fredag:

·         Kl. 16:15         Avreise fra Risøy med båten M/S Utsira (endriger av rutetider kan forekomme)

·         Kl. 18:00         Velkommen

·         kl. 19:00         Kveldsyoga

·         Kl. 20:00         Middag

Lørdag:

·         Kl. 07:30         Morgenyoga

·         Kl. 09:00         Frokost og forberedelse til tur

·         Kl. 10:30         Tur og yoga

·         Kl. 19:00         Middag

Søndag

·         Kl. 07:30         Morgenyoga

·         Kl. 09:00         Frokost, utvask og pakking

·         Kl. 11:30         Tur og yoga

·         Kl. 17:45         Tilbake i Haugesund med M/S Utsira.

Prisen inkluderer overnatting, mat, turledelse og yoga.

Turledere: May Kristin Bringedal og Unni Vestre

• Unni Vestre