HELSE I HVERT STEG (601)

For å tilfredsstille regjerningen restriksjoner må alle holde minst en meters avstand. Vil vil gjerne ha påmelding, enten på mail, sms eller annet. Det er også mulig å registrere seg ved ankomst Stemmen. Dette er på grunn om mulighet smittesporing dersom det er behov for det.

Turer i naturen er en kilde til glede som påvirker humøret, gir energi og reduserer stress.

Psykisk helsetjeneste i Haugesund Kommune og Haugesund Turistforening arrangerer tilrettelagte turer med vekt på psykisk helse. Vi går ulike turer i Byheiene og Djupadalen. Turene vil variere i lengde og terreng med mulighet for korte og lange løyper. Hver tur avsluttes med sosialt samvær og kos rundt bålet i gapahuken ved Friluftshuset. Turistforeningen vil orientere og vise nye stier og fortelle historier knyttet til området vi går i. På noen av turene blir det ulike tema som trær, fugl og lignende. Vi orienterer om turer i regi av Haugesund Turistforening. Ta med mat og drikke til turen dersom du har behov for det.

For mer informasjon ring:

Dagsenteret - Veksthuset  tlf: 52 74 40 70 eller

Haugesund Turistforening v/Audhild Sannes tlf: 984 34 563

Oppmøte ved Stemmen klokka 12.00.

HELSE I HVERT STEG (601)

Vi starter opp igjen turer i Djupadalen mandag 18. mai. Grunnet korona blir det ikke mat og kaffe rundt bålet. Men bålet blir tent! For å tilfredsstille regjerningen restriksjoner må ...

Turleder:

• Audhild Sannes