Etne- og Saudafjellene - Øyna - Blomstølen - Storavassbu - Frette (016)

26. juni kl. 16:00
28. juni
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Etne- og Saudafjellene (se kart)

Vi starter fra Øyna fredag og går til flotte Blomstølen. Neste dag går vi videre fra Etnefjellet over til Saudafjellet og Storavassbu. Turen går gjennom flott fjellterreng med nydelig utsikt, og tar cirka 5 timer. Søndag går vi fra Storavassbu og til Frette hvor vi har noen biler parkert. Deler av turen til Frette er relativt bratt nedover.

Pris: Medlem i DNT / ikke medlem: 1140 kr/ 1640 kr.
Prisen inkluderer, overnatting, mat, turledelse og administrasjon
Felles kjøring: Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Turledere: Helga Marie Vikse Johnsen 995 65 018 og Ola Breivik

Etne- og Saudafjellene - Øyna - Blomstølen - Storavassbu - Frette (016)

• Ola Breivik
  • Tlf. 90832801