Barnas Turlag til Eikemo i Åkrafjorden (515)

6. juni kl. 08:00
7. juni
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Haugesund

Covid19: Turen vil gå som normalt. Det blir dessverre ikke anledning til å lage mat sammen. Alle må ha med eget utstyr, egen mat og alle som ikke er i samme husstand må holde 1 meter avstand. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.

Vi kjører fra Flotmyr i private biler kl. 10.00 til Viskjer hvor vi blir skysset over Åkrafjorden med båt.

Når vi kommer over på den andre siden bærer det opp til stølene på Eikemo hvor vi setter opp telt/lavvo. Det er en stor trelavvo på stedet, og her kan vi innta måltider. Lørdag og søndag tar vi dagsturer ut fra stølene.

Det er mange fine turmål i området. Både til topper med flott utsikt og daler som kan utforskes. Lørdag er målet mot Borga og søndag Bjørnbærheia.

Fra 3. klasse.

Priser: voksne medlem: 350 kr. Barn 8 - 13 år: Medlem: 300 kr. På grunn av begrenset antall deltakere har vi nå valgt å prioritere medlemmer.

Prisen dekker båtskyss, leie av trelavvo, turledelse og administrasjon.

Påmelding på nett innen 25. mai.

Turleder: Trude Solvi Nordstrøm 47019307, Per Eriksen og Finn Lothe

• Trude Solvi Nordstrøm