Telttur Valldalen (517)

Fellestur, Fottur, Telt, Topptur, Fisketur
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Haugesund
Hardangervidda (se kart)

Oppmøte innerst i Valldalen fredags ettermiddag hvor vi slår opp teltleir.

Skulle det ikke være godt nok vær på lørdagen kan vi satse på at søndagen bringer toppturvær. I så fall bruker vi lørdagen til tur i området og fisking for de som ønsker det.

Vi slår leir i området der Middalsbu ligger, men det er bare 12 sengeplasser i den så jeg tror ikke vi skal regne med å bruke den.

Deltakerne tar med utstyr og mat for helgen selv.

Turledere : Per Eriksen : 97679857

Heidi Hammerstad

Voksne har ansvar for egne barn under hele turen. Barnas Turlags arrangementer er åpne for alle! Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem!

Telttur Valldalen (517)

Oppmøte innerst i Valldalen fredags ettermiddag hvor vi slår opp teltleir. Lørdagen står vi forhåpentligvis opp til flott vær slik at vi kan bestige Vassdalseggi. Skulle det ikke være godt ...

• Per Eriksen
  • Heidi Hammerstad