Avlyst KVELDSKURS I TURFOTOGAFERING OG ØVINGSTUR TIL STØLANUTEN

7. mai kl. 17:30 - 21:30
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Kurs, , Fotokurs
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Korona

Haugesund Turistforening, Haugesund, torsdag 7. mai kl 17-21
Stølanuten, Tysvær søndag 10. mai kl. 11-16

Synes du det er kjekt å gå på tur og samtidig ta gode turbilder? Vi holder et fire timers kveldskurs i samarbeid med Haugesund turistforening, med fokus på de gode turbildene. Hva bør du tenke på når du tar landskapsbilder? Hvordan kan du fortelle de gode turhistoriene? Hvordan kan du få fanget de små detaljene du legger merke til på turen? Vi lærer deg de viktigste fotoprinsippene, som gjør at turbildene dine blir kreative og spennende. Kurset passer for alle uavhengig av kamera, du kan også delta om du bruker mobilkamera.

Påfølgende søndag tar vi med oss de som ønsker å praktisere det de har lært, på øvingstur til Stølanuten i Tysvær. Her vil du få praktiske oppgaver og veiledning på turen opp til toppen.

For påmelding og mer info klikk her