Avlyst Spikketur til Søre Åsen

19. april kl. 11:00
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Tysvær
Haugalandet (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Korona

AVLYST!

Adkomst:

Ta av fra Falkeidvegen (FV779) og inn på Hersdalsvegen. Etter om lag 2,7 km tar du av til venstre mot Søre Åsen. Her møter du parkeringsplass.

Barnas Turlag er for barn mellom 0 og 12 år. Voksne har ansvar for egne barn under hele turen. Barnas Turlags arrangementer er åpne for alle! Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem!

Turleder: Kine Angeltveit, kine.angeltveit@gmail.com / 47645912

Spikketur til Søre Åsen

AVLYST! Bli med Barnas Turlag Tysvær på spikketur til Søre Åsen. Oppmøte på parkeringsplassen kl. 11.00. Ta med niste og kniv hvis dere vil være med å spikke. Adkomst: Ta ...

Turleder:

• Kine Angeltveit