Fra Nappen til Ørevik

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Utsikt
Sunnhordland (se kart)

Oppmøte på Nappen i Valevåg kl 10.00 hvor turen starter.

Vi går forbi Martinshavn og til Leirvåg der Kolerakirkegården ligger. Vi går videre på vestsida av Dyråsen og etter hvert følger vi en skogsvei vestover mot Ulvaråkerhamaren. Herfra går vi utenom stien og dreier sørover mot Hjartåsen og Storåsen før vi etterhvert kommer til søre enden av Hauglandsvatnet og Haugland. Vi går vest for Breistig og sikter oss mot Rindo. Der møter vi vei og går videre til gamle Ørevik skole hvor vi avslutter turen. Vi ser Bømlafjorden flere ganger i løpet av turen.

Store deler av turen går i terreng langs hjortetråkk.

Gangtid ca 3 – 4 timer.

Turledere: Anne Grutle 934 55 062 og Audhild Sannnes

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Fra Nappen til Ørevik

Oppmøte på Nappen i Valevåg kl 10.00 hvor turen starter. Vi går forbi Martinshavn og til Leirvåg der Kolerakirkegården ligger. Vi går videre på vestsida av Dyråsen og etter hvert følger ...

• Anne Kallevik Grutle
  • Audhild Sannes