Ekrene - Såt - Klauv

6. juni kl. 10:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Sunnhordland (se kart)

Vi møtes ved bensinstasjonen på Ekrene næringspark kl 10.00 og får parkert bilene her. Vi går til Såt og så videre til Haugesunds høyeste topp, Klauv 246 m.o.h. Fra Klauv går vi ned til Halseidveien ved Skarstad der vi har ordnet med transport av sjåførene tilbake til Ekrene.

Dette er en flott tur med storslagen utsikt over store deler av Haugalandet. Det er svak stigning oppover. Vi går gjennom en del myrlent område, så det kan være greit å ha gode og vanntette sko.

Varighet 3-4 timer

Turledere: Hans Enerstvedt (992 10 336) og Arne Rossebø (901 81 105)

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Ekrene - Såt - Klauv

• Arne Rossebø