Vi finner snøen!

13. desember kl. 17:53
Fellestur, Skitur, Ski, Pulk, Staver, Fjellski, Randoo
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)

Beskrivelse: Vi som er ekstra glad i snø ;).

Denne helga dra vi til Haukeliseter for å boltre oss i fersk snø. Skituren starter fra Haukeliseter og hver enkelt deltaker booker selv overnatting.

Turlederene står kun for skiturene.  De gleder seg til  å lede dere gjennom et flott skilandskap .

Helga består av Randonee/telemarkski lørdagen og fjellskitur på søndagen. Her velger dere ved påmelding hvilken tur dere ønsker å delta på. Begge dager er et av alternativene.

Turlederne vil bo på Haukeliseter og er veldig klar for kos og hygge på kvelden for de som også booker overnatting. https://www.haukeliseter.no/overnatting/

PROGRAM: Lørdag oppmøte kl 930. Toppturen for Randoo / Telemarkski starter kl 10.

Søndag oppmøte kl 930. Fjellskitur starter kl 10.

Destinasjon på turen blir det informasjon om ved oppmøte..

Pakkeliste: spade,søkestang, søker, hodelykt, briller, ryggsekk og varme klær https://www.dnt.no/artikler/turtips/7098-pakkeliste-for-vinterturen/

Husk matpakke og varm drikke til matpausen.

Turledere: Roald Bø 90604318

Bendikte S_Baadsvig Tlf 975 37 779 ( Mail Bendikte.street@gmail.com

Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i Ht-butikken på Bytunet.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Følg oss på Facebook Haugesund Fjellsport

Vi finner snøen!

Beskrivelse: Vi som er ekstra glad i snø ;). Denne helga dra vi til Haukeliseter for å boltre oss i fersk snø. Skituren starter fra Haukeliseter og hver enkelt deltaker booker selv ...

Turleder:

• Roald Bø