Toppturski og Hundeslede tur

10. april kl. 08:00
Fellestur, Skitur, Husky, Aktivitet Skitur, Fjelltelt, Randoo
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Telemark - Lifjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Grunnet korona er denne turen dessverre avlyst.

Skitur og hundesledetur

Dag 1

Dag 2
Halvdagstur med ivrige Alaskahuskyer gjennom flott natur.
Lær hvordan du håndterer og styrer din egen slede, kort tid etter suser du lydløst inn i villmarka!
Turen går i lett kupert fjellterreng i et vakkert naturområde. Det blir en stopp i lavvo inne på
fjellet, der er det tid til ekstra kos med hundene og dere får servert varm suppe, kaffe,te og
kakao.
Du trenger ikke erfaring med hundekjøring for å være med på denne turen. Du må være i god fysisk
form for å kjøre hundespann. Her får dere låne varme klær som trengs ekstra for turen.

På kveldene blir det lagt opp til bål og kos i basecamp.
Oppmøte fredag kveld på Haukeli Husky
Arabygdvegen 800
3864 Rauland

Pakkeliste:
Basecamp Huskyfarm
Hver enkelt må ha med seg det som trengs for overnatting i telt og topptur på ski. Pluss mat for hele
helgen.
Deltakerne må ha med seg:
*skredsøker
*spade
*søkestang
*hjelm
*briller
Link under for pakkeliste for vinterturer
Turledere: Bendikte Street tlf.: 97537779
Inger Åmodt tlf.: 4124605

Vi har litt problemer med medlemsregisteret. Er du medlem og kun får oppgitt ikke-medlemspris? Ta kontakt med oss så ordner vi det på annet vis.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Følg oss på Facebook Haugesund Fjellsport

Toppturski og Hundeslede tur

Grunnet korona er denne turen dessverre avlyst. Skitur og hundesledetur  Dag 1 Topptur ski/fjellskitur vil foregå i område i nærheten. Været styrer hvilke ruter som blir valgt. Dag 2 Halvdagstur ...

• Aslaug Bendikte Street