Sikringsteknikk Hodnafjell (205)

Kurs, Klatrekurs, Klatring, Naturligsikring
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Haugalandet (se kart)

Kurs i naturlig sikring på Hodnafjell.

Sikringskurs for tinderangling. Oppmøte på parkeringen kl 09:00 på nordsiden av Hodnafjellet (parkeringen langs veien til Bergen). Ca 30 min spasertur til øvelsestedet. Her blir det litt teori og en del praktisk øvelse i plassering av sikringsmidler samt andre nødvendige ferdigheter inklusiv rappellering (lav høyde).

Dette er et kurs hvor deltakerne skal lære å sikre seg over korte strekninger når de er på tinderangling eller lignende. Bak Hodnafjellet er det noen passe lave klipper( ca 5 meter høye) som egner seg for å demonstrere og trene på (dette er på ingen måte en klatretur, og vi skal ikke klatre opp Hodnafjell).

Krav: Må ha klatret noe fra før og brukbar fysisk form i tillegg til brattkort eller tilsvarende ferdigheter i sikring.

Bekledning: Turutstyr med fjellsko, hansker, klatreutstyr, sele, brems, tau, hjelm og skrukarabinere. De som ikke har utstyr kan låne. Må gi beskjed om lånebehov ved påmelding.

Mat og drikke: Husk nistepakke og drikke.

Priser:
medlem: 200 kr, ikke medlem: 350 kr

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Turleder og Instruktør

Torgeir Haugsdal og Bjørn Reppe

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Følg oss på Facebook Haugesund Fjellsport

Sikringsteknikk Hodnafjell (205)

Kurs i naturlig sikring på Hodnafjell. Sikringskurs for tinderangling. Oppmøte på parkeringen kl 09:00 på nordsiden av Hodnafjellet (parkeringen langs veien til Bergen). Ca 30 min spasertur til øvelsestedet. Her blir ...

Turleder:

• Torgeir Haugsdal