Bjelland - Eikemo (054)

9. mai kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Etne- og Saudafjellene (se kart)

NORDSIDEN AV ÅKRAFJORDEN

Denne fine turen starter på Viskjer og vi blir kjørt med båt over fjorden til garden Bjelland. Den er svært fin og velstelt. Videre mot Eintveit der vi blant annet går over en spesiell bro over elva. Broa ble lagt i den tro at hovedveien skulle gå på den siden av fjorden, og har 2 kjørebaner, ingenting ut over det. Linda Eide har laget et program om den.

Etter Eintveit går vi til Djuve og videre til Teigen. Til slutt langs sjøen på utydelig sti til Eikemo. Deretter blir vi fraktet tilbake til Viskjer.

Geir Arne Eikemo blir med som kjentmann.

Turen tar ca 5 timer

Pris: Medlem i DNT / ikke medlem: 300 kr/ 400 kr
Prisen dekker: Turledelse, båttransport og administrasjon.

Vi har litt problemer med medlemsregisteret. Er du medlem og kun får oppgitt ikke-medlemspris? Ta kontakt med oss så ordner vi det på annet vis.

Totalt antall 20 deltakere

Turledere: Harald Selsås - 952 11 114 og Heidi Stueland

Oppmøte på Viskjer (på kaien) kl. 10.00.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Bjelland - Eikemo (054)

NORDSIDEN AV ÅKRAFJORDEN Denne fine turen starter på Viskjer og vi blir kjørt med båt over fjorden til garden Bjelland. Den er svært fin og velstelt. Videre mot Eintveit der vi ...

• Harald Selsås
  • Tlf. 95211114