Etne- og Saudafjellene - Øyna - Blomstølen - Storavassbu - Frette (016)

25. juni kl. 16:00
27. juni
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Etne- og Saudafjellene (se kart)

Vi starter fra Øyna fredag og går til flotte Blomstølen. Neste dag går vi videre fra Etnefjellet over til Saudafjellet og Storavassbu. Turen går gjennom flott fjellterreng med nydelig utsikt, og tar cirka 5 timer. Søndag går vi fra Storavassbu og til Frette hvor vi har noen biler parkert. Deler av turen til Frette er relativt bratt nedover.

Pris: Medlem i DNT / ikke medlem: 1140 kr/ 1640 kr.
Prisen inkluderer, overnatting, mat, turledelse og administrasjon

Turledere: Helga Marie Vikse Johnsen 995 65 018 og Ola Breivik

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Etne- og Saudafjellene - Øyna - Blomstølen - Storavassbu - Frette (016)

• Ola Breivik
  • Tlf. 90832801