Sauabrehytta på kanten av Folgefonna

Fellestur, Skitur, Folgefonna, Hytteovernatting, Sauabrehytta, Sauanuten
Folgefonna (se kart)

Helgetur på ski til Sauabrehytta

Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl.08.00 til Espeland hvor vi parkerer. Her starter skituren, og går via Blåvatni til Sauabrehytta for overnatting. På søndag retur til Espeland med en liten avstikker på «Fonna» dersom været tillater dette.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 575 kr/ 875 kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon.

Vi har litt problemer med medlemsregisteret. Er du medlem og kun får oppgitt ikke-medlemspris? Ta kontakt med oss så ordner vi det på annet vis.

Lars Kristian Gjerde 94 48 78 43 og Inger Åmodt 41 24 60 58

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Sauabrehytta på kanten av Folgefonna

Helgetur på ski til Sauabrehytta Fra Flotmyr i egne biler lørdag kl.08.00 til Espeland hvor vi parkerer. Her starter skituren, og går via Blåvatni til Sauabrehytta for overnatting. På søndag retur til Espeland ...

• Lars Kristian Gjerde
  • Inger Åmodt