Skitur til Veslenup (050)

27. februar kl. 08:00
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Topptur, Skitopptur
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)

Skitur til Veslenup på fjellski eller randonee.

En skitur til Veslenup er en fin fjellskitur eller en nybegynnervennlig randoneetur. Toppen ligger nord for Haukeliseter i relativt lett høyfjellsterreng og er en frittliggende fjelltopp med flott utsikt (om været står oss bi).

Ca 12 km tur/retur fra Haukeliseter. Vi kan eventuelt velge å gå fra Haukeliseter eller litt bortenfor for en mindre bratt start. Vi tar sikte på å starte senest kl 11:00, -da bør en kjøre fra Haugesund senest kl 08:00 og i godt vær.

Om ønskelig kan man booke overnatting før og/eller etter skituren på Haukeliseter. Opplys om dette i forkant i hht oppmøte sted.

Turledere: Roald Bø og Inger Åmodt.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Skitur til Veslenup (050)

Skitur til Veslenup på fjellski eller randonee. En skitur til Veslenup er en fin fjellskitur eller en nybegynnervennlig randoneetur. Toppen ligger nord for Haukeliseter i relativt lett høyfjellsterreng og er ...

• Roald Bø
  • Inger Åmodt