Avlyst Topptur til Reinsnuten

21. mars kl. 08:00
Fellestur, Skitur, Aktivitet Skitur, Randoo
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

La oss svinge oss i puddersnø i sauda fjellene. Vi starter sesongen sakte men sikkert på en litt lett tur til Reinsnuten.

Dette er en enkel og lett Randoo / Telemark ski tur for nybegynnere.

Reinsnuten er synlig fra turen starter, og du har den innen synsvidde under hele turen opp. Den stiger jevnt oppover, men flater litt ut etter ca 2 km når du kommer til Maldalsstølene. Reinsnuten er 1167 m.o.h, og det står ei lita hytte og antenne der.

Krav til deltakerne:
Deltakerne må ha gode kunnskaper med å stå på ski/brett i bratt terreng. Alle må ha med *Skredsøker *Spade *Søkestang *Hjelm *Briller  (VIKTIG på alle toppturer i eksponerte områder). Nedre aldersgrense: 18 år.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 200 kr/ 350 kr

Prisen dekker:
Turledelse og administrasjon.

Vi har litt problemer med medlemsregisteret. Er du medlem og kun får oppgitt ikke-medlemspris? Ta kontakt med oss så ordner vi det på annet vis.

Bendikte S-Baadsvig  97537779 og Torgeir Haugsdal

Kjentmann :

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Følg oss på Facebook Haugesund Fjellsport

• Roald Bø