Gourmettur Lie Badeplass

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Gourmetmat
Haugalandet (se kart)

Bli med på tur i Skjold og ha god tid til å bli kjent med andre turinteresserte. Turen er en veldig lett tur på grunn av at vi ønsker å ha det sosiale og hyggelige i fokus. Returen tilbake går til Lie badestrand som er i nærheten. Her venter Henrik, gourmetkokken vår. Han vil være i full sving med å diske opp en fantastisk kveldsrett. Han vil også komme med kjekke mattips på tur. Vi satser på en hyggelig kveld rundt et koselig bål. Håper vi kan bidra til at flere får nye turvenner.

I disse koronatider vil alle måtte ta med seg eget bestikk, kopp, tallerken og noe å sitte på. Vi overholder alle korona restriksjoner med 1 meters avstand.

Oppmøte kl 17:00, mer informasjon kommer i egen mail i forkant av turen.

Dersom matintoleranser, vennligst oppgi dette ved påmelding.

Turen er i utgangspunktet gratis men pris for mat er beregnet til kr 185 per person som medlem og kr 285 per person som ikke medlem.

Turledere: Bendikte Strett Baadsvig og Susanne Byre

Gourmettur Lie Badeplass