Måneskinnsskitur til Løkjelsvatnhytta

28. februar
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Hytteovernatting, Simlebu, Skromme
Etne- og Saudafjellene, Folgefonna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi spenner på oss skiene og får forhåpentlig en nydelig tur i fullmåneskinn til Løkjelsvatnhytta. NB! Husk god hodelykt i tilfelle det er overskyet. Turen til hytta er ca. 5 - 6 km og vi bruker ca. 2 – 3 timer, alt etter vær og føreforhold.

Både fredag og lørdag kveld lager vi mat sammen, noe er medbrakt som turlederne har handlet inn og noe tar vi fra proviantlageret. Alle tar med seg ønsket brødmat til niste og øvrige måltider, husk også litt knask som gir energi på tur. Vi forsyner oss ellers av proviantlageret med ønsket pålegg/drikke etc.

Lørdag blir det tur i området, og her er det vær og føreforholdene som avgjør hvor vi går og hvor langt vi går. Søndag lodder vi stemningen for om vi går strake veien tilbake til bilene, eller om vi bruker dagen på tur.

Dette er en fin tur for deg som vil bli kjent med DNT-hyttene og lære om å ferdes i vinterfjellet.

Maks antall deltakere: 12

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 990 kr/ 1400 kr
Ungdom 19 til 26 år: Medlem DNT/ikke medlem: 630 kr/980 kr.

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon.

Eli S. Severinsen mobil 977 57 445 og Heidi Stueland

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Måneskinnsskitur til Løkjelsvatnhytta

Kjøring i egne biler med oppmøte på Etne Senter kl. 14, vi kjører videre i samlet følge til Litledalen og opp på parkeringsplassen på Kritle (P-avgift kr. 50,-). Vi spenner på ...

• Heidi Stueland
  • Eli S. Severinsen