Avlyst TRILLETUR

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Trilletur er avlyst inntil videre.

Haugesund Turistforening inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et sosialt, uformelt, inkluderende og hyggelig trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Turkoordinator: Ågot Smedsvig Gram Lodden

Annenhver mandag kan du være med på Trilletur i Djupadalen. Oppmøte Stemmen kl 12.00.  Vi tar smittevern på alvor. Husk avtandsregelen om en meters avstand.

Følg med på Facebook (Trilleturer Haugesund Turistforening) og nettsiden vår. haugesund.dnt.no
Turkoordinatorene vil bære rød DNT-vest. Ellers vil nok du finne fram til "gjengen" med barnevogner.

Ta gjerne kontakt med oss på HT-huset om det er noe du lurer på: Audhild Sannes mobil 984 34 563 eller mail: audhild.sannes@dnt.no

TRILLETUR

Trilletur er avlyst inntil videre. Haugesund Turistforening inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du ...