TRILLETUR

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Mandag 18. oktober er det trilletur i Vangen. Oppmøte ved paviljongen kl 12.00.

Haugesund Turistforening inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et sosialt, uformelt, inkluderende og hyggelig trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Annenhver mandag kan du være med på Trilletur i Djupadalen. Oppmøte Stemmen kl 12.00.

Følg med på Facebook (Trilleturer Haugesund Turistforening) og nettsiden vår. haugesund.dnt.no
Turkoordinatorene vil bære rød DNT-vest. Ellers vil nok du finne fram til "gjengen" med barnevogner.
Turkoordinator: Tiril Haukeland Håland

Ta gjerne kontakt med oss på HT-huset om det er noe du lurer på: Belinda Lid Gundersen 971 75 774 eller mail: belinda.gundersen@dnt.no

TRILLETUR

Mandag 18. oktober er det trilletur i Vangen. Oppmøte ved paviljongen kl 12.00. Haugesund Turistforening inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta ...