Telttur til Eikemo

Barn, Ungdom
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Haugesund
Folgefonna (se kart)

Når vi kommer over på den andre siden bærer det opp til stølene på Eikemo hvor vi setter opp telt/lavvo. Det er en stor trelavvo på stedet, og her kan vi innta måltider.

Lørdag går vi ulike turer i fjellet rundt Eikemo. Det er mange fine turmål i området. Både til topper med flott utsikt og daler som kan utforskes. Lørdag er målet mot Borga.

For de som vil blir det tur til Mosnes søndag. Alternativt tur tilbake til Eikemo med traktoren.

Alder: Fra 3. klasse.

Priser: voksne medlem: 350 kr/ ikke medlem 420 kr. Barn 8 - 13 år: Medlem: 300 kr/ ikke medlem 350 kr.

Prisen dekker båtskyss, leie av trelavvo, turledelse og administrasjon.

Turledere: Trude Solvi Nordstrøm 47019307, Per Eriksen og Finn Lothe

Telttur til Eikemo

Vi kjører fra Flotmyr i private biler fredag kl. 17.00 til Viskjer hvor vi blir skysset over Åkrafjorden med båt. Når vi kommer over på den andre siden bærer det opp ...

• Trude Solvi Nordstrøm