Barnas restaurant på Olalia (503)

Fellestur

Fra dato
11. september kl. 12:00
Til dato
12. september kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Olalia
Arrangører
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Haugesund
Turområde
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Turkode
503

På Barnas restaurant vil barna tilberede en treretters middag ut i fra råvarer «kjøkkensjef» Finn Lothe besørger.  Vi har med et par «assistenter» som vil fordele noe arbeid/ansvar til de øvrige foreldrene. 

Fint om barna som skal være med på matlagingen har med seg et «kokkeforkle».

Aldersgrense 7 år.

Vi møtes på parkeringsplassen på Fjellstøl kl 12.00, og går inn til Olalia på barnas premisser.

På søndagen forlater vi hytta i ren og ryddig stand før retur til Fjellstøl.

Husk matpakke og drikke til turen opp, og frokost søndag ordnes av hver enkelt.

Husk at på Olalia er det ikke tillatt med soveposer. Lakenposer er bra.

Turledere: Finn Lothe (finn@lothesmat.no / 90692808) og Per Eriksen

Voksne har ansvar for egne barn under hele turen. Barnas Turlags arrangementer er åpne for alle! Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem! 
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer.

Priser

Prisen dekker overnatting på Olalia Fjellstove, treretters middag, turledelse og administrasjon.

              Medlem/ikke medlem

7-12 år: 115,-/355,-

13-18 år: 395,-/565,- 

Voksne: 615,-/915,- 

Olalia

Les om Olalia på UT.no

Barnas restaurant på Olalia (503)

På Barnas restaurant vil barna tilberede en treretters middag ut i fra råvarer «kjøkkensjef» Finn Lothe besørger.  Vi har med et par «assistenter» som vil fordele noe arbeid/ansvar til de ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Per Eriksen
  • Finn Lothe