Topptur i solnedgang (19-26 år)

16. mars kl. 16:00 - 20:00
Fellestur, Skitur, Topptur, Randonee, Splitboard, Telemarkski
DNT ung Troms, Den Norske Turistforening
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med DNT ung på en topptur i solnedgang!

Vi tar oss en tur til Rødtinden på ettermiddagen, og håper på klarvær og fine farger på himmelen. Oppmøte er på skistadioen ved Slettelva kl 16:00.

Her får du mulighet til å nyte en ettermiddag i snøen og møte andre toppturglade mennesker. Turen er et tilbud for alle, men krav til deltager er at du fysisk behersker å gå en liten topptur, og kan kjøre ned på ski/snowboard i lett terreng. Vi går opp i rolig tempo og kjører sammen minst to og to ned. Er du helt fersk på topptur og ønsker å få litt mer erfaring, eller du bare vil møte nye turkompiser er dette perfekt for deg.

For å dra på topptur må en ha med skredutstyr, har du ikke dette kan det lånes av DNT ung, og du vil få en kort opplæring av turlederene før bruk. Huk av under påmeldingen om du trenger å låne skredutstyr.

Tromsø Outdoor har 25% rabatt på utleie av utstyr for DNT ung medlemmer.

Utstyrsliste:

• Gode vinterklær for opphold utendørs - det blir gjerne litt kaldt, så varme klær (ull, dun) anbefales
  • Ryggsekk med plass til ekstra klær, skredutstyr og mat
  • Toppturski/splitboard eller snowboard og truger
  • Hjelm og skibriller
  • Skifeller
  • Skistaver
  • Mat og drikke
  • Spade, søkestang og skredsøker (kan lånes gratis av turlagskontoret, men dette må eventuelt ordnes før turen)
  • Hodelykt (kan være litt mørkt når vi skal kjøre ned, så husk hodelykt!)

Transport: For å komme til skistadion ved Slettelva kan en ta buss 42 mot Eidkjosen og går av ved stoppet Storelv. Har du bil er det parkeringsmuligheter ved skistadioen.

Deltakerbegrensning: Vi har åtte plasser og det er gratis å delta.

NB: På grunn av smittevernsinstruks fra FHI vil det kun være mulighet for å være deltager på denne turen om du er bosatt i Troms kommune.

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Topptur i solnedgang (19-26 år)

Bli med DNT ung på en topptur i solnedgang! Vi tar oss en tur til Rødtinden på ettermiddagen, og håper på klarvær og fine farger på himmelen. Oppmøte er på skistadioen ...

• Helene Sørvik Stavland
  • Clara Zweigel