Tur til Stølshaugen i Aurdalsdalen

30. mars kl. 10:00
Seniorer
Haugesund Turistforening, Seniorgruppa Haugesund

Fra Flotmyr Sør kl 10.00, og fra Knapphus kl 10.45. Kjør om lag 3,2 km på E134 fra Knapphus mot Ølen, til tidligare Vats Gartneri der det står skilt til Aurdal - ta av til høgre. Følg denen vegen til endes - 1,4 km - og litt forbi tunet til Haslemo. Her finn du ein god parkeringsplass med infotavle med opplysningar om de ulike turane.

Turledere. Anne-Margrethe Utne-Reitan 980 25 016 og Kaare Haavik

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i HT-butikken på Bytunet.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

• Kaare Haavik
  • Anne-Margrethe Utne-Reitan